SABİHA GÖKÇEN VİP

SABİHA GÖKÇEN VİP
Aktaş Car Rental, sizlere  konferans, düğün organizasyonu ve iş seyahatleriniz için lüks ve konforu bir arada sunuyor!  Aktaş Vip kiralama servisi diğer minibüs kiralama hizmetlerinden oldukça farklı bir yapıdadır. Özel olarak düzenlediğiniz gezilerinizi İstanbul Vip Minibüs kiralama seçeneğimiz ile daha renkli bir hale getirebilirsiniz. Sabiha Gökçen vip servisinde özel olarak tasarlanmış araçlar bulunmaktadır. Araçların iç kısmı tasarımcılar tarafından özel olarak dizayn edilmiştir. Kullanıcı deneyimi göz önünde bulundurularak tasarlanmış olan araçlar ihtiyaçlarınızı fazlasıyla karşılayacak bir seyahat aracına dönüştürülmüştür. Deri döşeme elektrikli koltuklar, özel klima sistemi, led tv, özel ses ve video sistemi gibi son teknoloji  ürünler ile donatılmıştır. 

Filomuzda bulunan Vip araçları ister şoförlü, isterseniz de şoförsüz olarak kiralama avantajını size sunmaktan gurur duyarız. Kiralık araçlarımızın bütün bakımları ve evrakları tamdır. Tasarımlarında sizi özel hissettirecek birçok dokunuş bulunan lüks araç filomuz ve deneyimli çalışanlarımızla hizmetinizdeyiz. 

Aktaş Car Rental olarak siz müşterilerimize özel olarak dizayn ettirilmiş kiralık minibüslerimiz ile birlikte sizlere ayrıcalıklı bir hizmet sunmak en temel hedefimiz. Araç donanımları müşteri bütçesine göre degişiklik göstermektedir yani her bütçeye uygun vip minibüslerimiz mevcuttur. 

İstanbul’da Şoforlü Lüks Vip Kiralama, Transfer ve Karşılama İşlemleri İçin Doğru Yerdesiniz.
Ultra Lüks Vip Araçlarımızla Sizlere İstediğiniz Saatte ve İstediğiniz Konuma Taşıyoruz.
Deneyimli ve Profesyonel Şoförlerimizle Premium Hissinin Doruklarına Varacaksınız.
Siz de Ultra Lüks Vip Araçlarımızı Kiralamak İsterseniz Lütfen Bize Ulaşın.

İlginizi Çekebilir
  • RENT A CAR KASKOSU NEDEN ÖNEMLİ ?
    Araç kiralamak son dönemlerde oldukça popüler bir hal aldı. İş seyahatlerinde veya kişisel yolculuklarda araç kiralamayı tercih eden insan sayısı oldukça fazla. Bununla birlikte kurum ve şirketler de araç satın almak yerine uzun dönem kiralamayı tercih ediyor.
  • SABİHA GÖKÇEN RENT A CAR- AKTAŞ CAR RENTAL
    Aktaş Car Rental, rent a car sektöründe geniş araç filosu ve uzman personeli ile sektördeki gelişmeleri takip ederek kurumsal bir hizmet sunmaktadır. Gelişen teknolojiye uyum sağlarak müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmaktadır.
  • Rent a Car
Whatsapp Telefon