Rent a Car

Rent a Car
Neden Aktaş Car Rental?

Firma olarak bünyemizdeki son model araçlar ve sunmuş olduğumuz kaliteli hizmet ile İstanbul Anadolu ve Avrupa yakası başta olmak üzere rent a car sektörüne yenilik kazandırdık. En uygun fiyat ve kaliteyi sunan firmamız; lüks araç kiralama, vip araç kiralama, orta sınıf araç kiralama ve ekonomik sınıf araç kiralama olmak üzere sizlere geniş bir hizmet yelpazesi sunmaktadır.

Aktaş Car Rental çağrı merkezimizi 7/24 arayıp detaylı bilgi alabilirsiniz. Profesyonel ekibimiz ile Sabiha gökçen rent a car, Kurtköy rent a car, Pendik rent a car ihtiyacınızda www.aktascarrental.com üzerinden online rezervasyon oluşturabilirsiniz.

Aracınız hazır… Aktaş Car Rental ailesi olarak iyi yolculuklar dileriz.
İlginizi Çekebilir
  • RENT A CAR KASKOSU NEDEN ÖNEMLİ ?
    Araç kiralamak son dönemlerde oldukça popüler bir hal aldı. İş seyahatlerinde veya kişisel yolculuklarda araç kiralamayı tercih eden insan sayısı oldukça fazla. Bununla birlikte kurum ve şirketler de araç satın almak yerine uzun dönem kiralamayı tercih ediyor.
  • SABİHA GÖKÇEN RENT A CAR- AKTAŞ CAR RENTAL
    Aktaş Car Rental, rent a car sektöründe geniş araç filosu ve uzman personeli ile sektördeki gelişmeleri takip ederek kurumsal bir hizmet sunmaktadır. Gelişen teknolojiye uyum sağlarak müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmaktadır.
  • SABİHA GÖKÇEN VİP
Whatsapp Telefon